Followers

Terma & Syarat :

1. Semua item adalah baru.

2. Harga setiap item adalah tidak termasuk postage melainkan dinyatakan.

3. "First Come First Serve". Hanya yang betul-betul serius untuk membeli sahaja akan dilayan

4. Item akan dihantar pada hari Isnin dan Khamis setiap minggu menggunakan POSLAJU sahaja.

5. Perkhidmatan COD hanya pada hari Sabtu & Ahad untuk pelanggan di sekitar Meru, Setia Alam, Klang dan Shah Alam. Pick-up point akan diberitahu kemudian.

6. Pelanggan yang nak datang tengok sendiri tudung boleh sms untuk appointment. Kami tiada kedai, hanya beroperasi di rumah dengan konsep SOHO. Lokasi kami di Meru, Klang.


Cara Pembelian :

#1 Isi order form yang disediakan dan tunggu maklumbalas daripada Koleksi Bhoolan.

#2 Anda boleh juga email ke koleksibhoolan@gmail.com atau sms ke 013-752 6174 untuk maklumbalas lebih cepat.

#3 Buat bayaran dalam tempoh 24 jam dari tarikh penerimaan email pengesahan daripada kami.

#4 Maklumkan kepada kami bukti pembayaran melalui email/sms.


Mod Pembayaran :

Maybank & CIMB

Monday, 12 September 2011

Pashmina Ayu Eksklusif


Pashmina Ayu ni sangat cantik kalau tengok live. Warna yang ceria dan lembut serta bercorak eksklusif
Gabungan warna yang mewah macam ala-ala songket tenun yang berharga mahal.

Harga
1pc - RM20
2-3pcs - RM18
4pcs ke atas - RM16

Tak termasuk postage


Sold Out

~Sold Out~

~Sold Out~

~SOLD OUT~


~Sold Out~


~Sold Out~

~Sold Out~

~Sold Out~

~Sold Out~

~Sold Out~



~Sold Out~

~Sold Out~


~Sold Out~


1 comment:

  1. semua dah sold out ;'(..
    ada stok baru tak?

    ReplyDelete